Om Støperiet

Støperiet har vært en enorm salgssuksess! Dette boligprosjektet består av 5 bygningskropper med forskjellig arkitektoniske uttrykk som binder prosjektet sammen med omgivelsene på en fin måte. Det er totalt 166 leiligheter og 164 leiligheter er solgt. Bygg A, B1 og B2 har blitt overtatt av kjøperne, mens bygg C og D vil bli ferdigstilt i løpet av 2019.

Alle leilighetene i Støperiet holder høy standard. Boligene er lyse og trivelige, med store vindusflater, vannbåren varme, eikeparkett og flislagte bad. Du kan velge mellom to ulike stilarter på leiligheten din, «skandinavisk» eller «urban».

På Støperiet har du byfjorden og marka som nærmeste nabo, og kort vei til alt. Alle beboere får gratis tilgang til både kajakk og sykler, slik at de kan nyte nærområdet til fulle. På Støperiet blir du en del av et aktivt lokalsamfunn, i et område med solide historiske røtter!

Rom for både alenetid og middagsgjester

Her kan du bo usjenert, men med god utsikt. Store vindusflater og hvitpigmenterte eikegulv gir lyse og flotte leiligheter. Her kan du slappe av og bare være deg selv, enten det er i sofaen foran tv´en eller om du sitter på verandaen og nyter utsikten.

Alle leilighetene kommer med ekte, stilrene kvalitetskjøkken hvor innredningen kan leveres i urban grå (som på bildet) eller i skandinavisk hvit.  Alle kjøkken kommer med integrerte hvitevarer så du får én ting mindre å tenke på.

Dette er stedet som er skapt for hyggelige samtaler.

Velkommen hjem!

Når det utenpå også teller

Støperikvartalet ligger ikke bare fantastisk til, det har også en spennende  og unik estetikk. Bygningene har varierende høyder, design og materialer noe som gjør at Støperiet får sin helt egne identitet.

Fasadene består av teglsten, trekledning, puss og metallplater. Store glassfelter gjør at Støperiet blir et lyst og trivelig sted å bo.

Ditt uteområde

Området rundt Støperiet er frodig og grønt og rett utenfor døren finner du kulturplassen. Her kan du stoppe opp dersom du ønsker å se på livet og mennesker før du tusler videre, forbi elvelandskapet og til den flotte byparken. Eller kanskje til marinaen, enten for å ta båten rundt Jeløya eller bare for å titte litt, drikke en kaffe og kjenne på den friske luften.

Om du vil over til Møllebyen og gågata er veien kort når du følger den hyggelige broen som krysser elva.

Galleri

[shareprints gallery_id=»480″ gallery_type=»thumb_slider» gallery_position=»pos_center» gallery_width=»width_100″ image_size=»xlarge» image_padding=»0″ theme=»light» image_hover=»false» lightbox_type=»slide» comments=»false» sharing=»false»]

Verket 22, 1534 Moss